Activiteiten

Constructies

Het bedenken en/of uitvoeren van constructies begint met het bespreken van het vraagstuk met de opdrachtgever. Wat is de wens en waar moet de constructie aan voldoen. Vervolgens maken we een duidelijk voorstel voor de werkzaamheden welke uitgevoerd dienen te worden. Indien nodig kunnen we het project engineeren.

Zowel de fabricage, levering en montage op locatie gebeurt door onze eigen mensen. Goed contact en meedenken met de klant zijn voor ons vanzelfsprekend.

In onze eigen werkplaats beschikken we over de benodigde apparatuur om de meest voorkomende constructiewerkzaamheden te kunnen vervaardigen. Onze werkzaamheden zijn zowel voor de industrie en voor particulieren. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Zuid-West Nederland.

Stalen interieurs

Een interieur van staal is een trend die tegenwoordig veel wordt toegepast in woningen en bedrijfspanden. Het geeft een chique en solide uitstraling.
De toepassing van staal in plaats van hout, of soms een combinatie ervan is daar het bewijs van.

Staal is duurzaam en er zijn diverse toepassingsmogelijkheden voor binnen en buiten. De meest voorkomende toepassingen zijn deuren en kozijnen van staal.

Van Bedaf Techniek fabriceert volledig op maat. Elk project is bij ons maatwerk en wordt gefabriceerd in onze werkplaats en bij de opdrachtgever op locatie compleet gemonteerd.

Machinebouw

Van Bedaf Techniek is al jarenlang machinebouwer voor de industrie. Machinebouw is het bedenken, ontwerpen, engineeren en fabriceren van machines op maat.

De toepassing is voornamelijk het uitbreiden of aanpassen van capaciteit in productieruimten. Machines worden gebouwd om meer efficiƫntie en gemak te realiseren.

Het meedenken met het vraagstuk om een oplossing te realiseren die aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever: dat is ons doel!

Benieuwd naar onze werkwijze?